miércoles, 20 de mayo de 2015

Autoavaluació "final"

Quan Víctor ens va explicar que l’avaluació de l’assignatura anava a basar-se en gran part en un autoavaluació el primer que em va vindre a la ment fou un sentiment de sorpresa. Realment pot  un alumne autoavaluar-se d’una forma objectiva? Realment pot  justificar en unes breus paraules tot el treball que ha fet al llarg del quatrimestre? En definitiva una tasca molt difícil a la que ara ens toca donar resposta.
Respecte al que he aprés jo destacaria moltes coses com: metodologies d’aprenentatge i avaluació molt diverses, la importància del moviment dins de l’àmbit educatiu, quines ideologies van lligades al moviment avui dia en la nostra societat però sens dubte la que més recalcaria és la capacitat d’argumentació amb fonaments per justificar la presència de l’educació física en el currículum.
En relació al que he fet per aprendre jo parlaria entre altres coses del blog, tant del personal com el de Víctor. Les reflexions e indagacions que vaig haver de fer per poder fer unes publicacions interessants i atractives sens dubte em van portar a comprendre els temes que allí tractava. Respecte a les lectures de les publicacions del blog de Víctor diria que també m’han incentivat a la reflexió de temes que en qualsevol altra circumstància no m’haguera plantejat. Però principalment parlaria de les converses i debats que hem tingut tant a les classes teòriques com a les pràctiques que ens han fet aturar-nos per un moment i pensar en si allò que estàvem fent era realment el que volíem fer.
Què he fet per a que els altres aprenguen? Realment no se si els demés han après algo de mi, sens dubte l’objectiu era aquest. El principal instrument que he utilitzat ha sigut el blog. En ell he intentat fer unes publicacions interessants i atractives i amb elles arribar a la resta de la classe (i de gent en general) per intentar complementar i reflexionar sobre alguns dels temes tractats a classe. Un altre instrument utilitzat, sobretot a les classes pràctiques, han sigut les diverses aportacions i opinions que he fet durant les classes.
Quina és la importància de tot açò? Sens dubte l’adquisició d’eixa capacitat crítica essencial pel canvi i el progrés que necessita avui dia l’educació, i en gran mesura l’educació del moviment.  En definitiva  “Si buscas algo diferente, no hagas siempre lo mismo” Albert Einstein.

Respecte a la qualificació, no puc dir que meresca un 10 pues seria molt hipòcrita per la meua part ja que no he complit tots els objectius que m’havia  proposat en relació a aquesta assignatura. No obstant si he aconseguit molts d’aquets i he fet un seguiment de l’assignatura notable, per tant, jo hem qualificaria amb un 7,5.

1 comentario:

  1. Enhorabona pel teu treball! Tal volta podries haver aprofundit més en els temes. En tot cas, em sembal correcte.

    ResponderEliminar